Quick Install Guides voor de besteller

Ga snel aan de slag en download vandaag nog de BarTrack Quick Install Guides.

Product: BarTrack for desktop, BarTrack App, BarTrack handscanner

Voor wie: Alle bestellers

Hieronder vind je de links naar een 4-tal Quick Install Guides. Deze gidsen zijn speciaal ontworpen voor de bestellers, zodat zij snel en eenvoudig kunnen leren hoe ze BarTrack kunnen gebruiken. In slechts 4 eenvoudige stappen wordt de werking van BarTrack uitgelegd, zodat je direct aan de slag kunt.

Je kan de volgende quick install guides downloaden:

Barcodes afdrukken

Bestellen met de BarTrack App

Bestellen met de handscanner

Samen bestellen

Barcodes afdrukken

Het eerste Quick Install Guide gaat over het afdrukken van barcodes. Deze gids legt uit hoe je barcodes kunt afdrukken, zodat je gemakkelijk en efficiënt kunt bestellen.

Download: 2110 Quick Install Guide - Barcodes afdrukken.pdf

Bestellen met de BarTrack App

Het tweede Quick Install Guide legt uit hoe je kunt bestellen met behulp van de BarTrack App. Met deze app kun je eenvoudig en snel bestellingen plaatsen, waar je ook bent.

Download: 2110 Quick Install Guide - Bestellen met App.pdf

Bestellen met de Handscanner

Het derde Quick Install Guide gaat over het bestellen met een handscanner. Deze gids laat je zien hoe je bestellingen kunt plaatsen met behulp van een handscanner, wat het proces nog sneller en nauwkeuriger maakt.

Download:
2110 Quick Install Guide - Bestellen met Handscanner.pdf

SamenBestellen

Tot slot is er een Quick Install Guide beschikbaar voor het samen bestellen met je collega's. Deze gids legt uit hoe je samen met je collega's bestellingen kunt plaatsen, zodat het bestellen nog efficiënter en gemakkelijker wordt.

In deze Quick Install Guide wordt uitgelegd hoe je samen met je collega kan bestellen

Download: 2110 Quick Install Guide - SamenBestellen.pdf

TIP: Print de Quick Install Guides en deel deze met je collega's.