Nieuwe voorraadlocatie aanmaken in de BarTrack Mobile App

Het aanmaken van voorraadlocaties in de BarTrack Mobile App is eenvoudig en snel te doen. Volg de onderstaande stappen om je voorraadlocaties in te richten en georganiseerd te houden.

Product: BarTrack Mobile App

Voor wie: Alle BarTrack bestellers

Stappen om voorraadlocaties aan te maken

1. Ga naar het menu voor voorraadlocaties:

• Open de BarTrack Mobile App.
    • Klik rechtsonderaan op het icoontje om naar het menu voor voorraadlocaties te gaan.
  2. Voeg een nieuwe voorraadlocatie toe:

• Druk op de roze knop rechtsboven in het scherm.
  3. Geef de voorraadlocatie een naam:

• Vul een duidelijke en herkenbare naam in voor de nieuwe voorraadlocatie.
    • Bevestig de naam en de voorraadlocatie wordt aangemaakt.
  4. Voorraadlocatie inrichten:

• De voorraadlocatie is nu klaar om ingericht te worden. Voeg artikelen toe en organiseer je voorraad zoals gewenst.

Samenvatting

Het aanmaken van voorraadlocaties in de BarTrack Mobile App is een eenvoudig proces dat je helpt je voorraad georganiseerd en efficiënt te beheren. Volg de stappen om je locaties in te richten en optimaliseer je voorraadbeheer met BarTrack. Veel succes!