Artikelen toevoegen aan een voorraadlocatie in de BarTrack Mobile App

Beheer je voorraad moeiteloos met de BarTrack App door artikelen snel toe te voegen aan elke voorraadlocatie. Dit artikel legt uit hoe je dit doet via drie handige methodes: zoeken, scannen, of spraakopdrachten.

Product: BarTrack Mobile App

Voor wie: Alle BarTrack bestellers

Stap-voor-stap Handleiding

1. Kies een voorraadlocatie:
Open de BarTrack App en ga naar de sectie voor voorraadbeheer. Selecteer de voorraadlocatie waaraan je artikelen wilt toevoegen.

2. Methodes om artikelen toe te voegen:
Je kunt op de volgende drie manieren artikelen aan je voorraad toevoegen:
  •  Zoeken: Gebruik de zoekfunctie om naar het gewenste artikel te zoeken door de naam of het artikelnummer in te voeren. Voeg het gevonden artikel vervolgens toe aan je voorraad.
  • Scannen: Activeer de scanfunctie van je mobiele apparaat om de barcode of het artikelnummer van een product te scannen. Voeg het gevonden artikel hierna direct aan je voorraad toe.
  • Spraakopdrachten: Tik op het microfoon icoon en spreek de artikelnaam of -omschrijving in. De app zoekt en toont de overeenkomstige artikelen die je aan je voorraad kunt toevoegen.

Door deze methoden te gebruiken, verbeter je de efficiëntie en nauwkeurigheid van je voorraadbeheer via de BarTrack App. Dit maakt het beheren van je inventaris eenvoudiger en tijdsefficiënter.

Extra Tips:
- Update regelmatig je app voor de nieuwste features en optimale prestaties.
- Gebruik spraakopdrachten voor snel zoeken wanneer je handenvrij moet werken.
- Controleer altijd de voorraadlijst na het toevoegen van artikelen om zeker te zijn van de correctheid van je inventaris.

Conclusie
Met de BarTrack App is het toevoegen van artikelen aan je voorraadlocatie eenvoudiger dan ooit. Ongeacht of je kiest voor zoeken, scannen, of spraakopdrachten, deze handleiding zorgt ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om je voorraad efficiënt en effectief te beheren.