Mijn bestelhistorie zien

Raadpleeg snel en eenvoudig je bestelhistorie met de BarTrack App. Volg de stappen en heb altijd een overzicht van je bestellingen bij de hand, waar je ook bent!

Product: BarTrack App

Voor wie: Alle gebruikers van de BarTrack App

Stappen om je bestelhistorie in te zien

1. Open de app: Start de BarTrack App op je smartphone. Zorg ervoor dat je de meest recente versie van de app hebt voor de beste ervaring.

2. Ga naar het winkelwagenmenu: Klik op de roze knop met de winkelwagen in het midden onderaan je scherm. Dit opent het winkelwagenmenu waar je toegang hebt tot je bestelhistorie.

3. Open je bestelhistorie: In het winkelwagenmenu zie je een roze knop met "Bestelhistorie". Klik hierop om een overzicht van je bestellingen te bekijken.

4. Bekijk je bestelhistorie: Je ziet nu een overzicht van je bestellingen. Dit overzicht bevat:

• Besteldata: De data waarop je bestellingen hebt geplaatst.
    • Groothandels: De groothandels waar je je bestellingen hebt geplaatst.
    • Aantal verschillende artikelen: Het aantal verschillende soorten artikelen per bestelling (niet het totale aantal artikelen).

Tip: Voor een veel gedetailleerder overzicht van je bestellingen kun je inloggen op BarTrack for Web en naar het "Mijn bestellingen" menu gaan. Hier vind je uitgebreide informatie, inclusief totale aantallen en meer gedetailleerde ordergegevens.

Samenvatting

Het inzien van je bestelhistorie in de BarTrack App is eenvoudig en snel. Door de bovenstaande stappen te volgen, krijg je direct inzicht in je eerdere bestellingen. Veel succes en geniet van het gemak van BarTrack!