Mijn account verwijderen

Mocht je om welke reden dan ook willen stoppen met het gebruik van BarTrack, dan kun je eenvoudig je account verwijderen. Onthoud dat ons supportteam altijd klaarstaat om je te helpen en dat je altijd welkom bent om terug te komen naar BarTrack.

Product: BarTrack for Web

Voor wie: Alle BarTrack bestellers

Eenvoudig je BarTrack account verwijderen

1. Ga naar het Home-menu: Open je webbrowser en log in op de BarTrack for Web site.
  2. Open de instellingen: Rechtsboven zie je een tandwielicoon. Klik hierop om de instellingen te openen.
  3. Ga naar Mijn Profiel: In het instellingenmenu klik je op "Mijn Profiel".
  4. Account verwijderen: In het profielmenu zie je het roodgekleurde woord "Verwijder Mijn Account". Klik hierop en bevestig de verwijdering om je account definitief te verwijderen.

Na het bevestigen van de verwijdering heb je geen BarTrack account meer. We hopen dat je ervaring met BarTrack positief was en herinner je eraan dat je altijd welkom bent om terug te komen. Ons supportteam is er om je te helpen met eventuele vragen of problemen die je hebt ervaren.

Samenvatting

Het verwijderen van je BarTrack account is eenvoudig. Volg de bovenstaande stappen en je account wordt verwijderd. Vergeet niet dat ons supportteam altijd beschikbaar is om je te helpen, en je bent altijd welkom om terug te keren naar BarTrack. Veel succes!