Samen met mijn collega bestellen

Optimaliseer je samenwerking en bestelproces met BarTrack en Exact voor Bouw! Ontdek de voordelen van gezamenlijke bestellingen en het delen van voorraad.

Product: BarTrack for Web, BarTrack for Desktop & Exact voor Bouw

Voor wie: BarTrack Professional bestellers

Met BarTrack en Exact voor Bouw kun je eenvoudig samen bestellingen plaatsen en je voorraad beheren. Hier zijn de stappen om dit te doen.

Stappen om samen te bestellen en voorraden te beheren

1. Inloggen en naar de Deeloptie gaan:
    Log in op BarTrack.com en ga naar de optie 'Delen', die je naast het winkelwagen icoontje vindt.

2. Een collega zoeken en uitnodigen:
    Klik rechtsboven op 'zoek collega'. Voer de naam van de collega in die je wilt uitnodigen. Je moet dus wel allebei al een BarTrack Professional account hebben.

3. Samen bestellen en/of samen voorraad beheren selecteren:
    Er komt een balk tevoorschijn van de collega die je zojuist een uitnodiging hebt gestuurd. Klik op de detailpagina rechts van de balk. Klik vervolgens op samen bestellen en/of samen voorraad beheren. Klik op 'wijzigen'.

4. Uitnodiging accepteren en bevestigen:

• De uitgenodigde collega ontvangt een e-mail met een uitnodiging. Door op de link in de mail te klikken, wordt de collega naar de pagina 'Delen' geleid. Hier kan hij of zij het deelverzoek accepteren.
    • Vervolgens moet de collega dezelfde stappen doorlopen om jou uit te nodigen. Zodra jij de uitnodiging hebt ontvangen, moet je deze accepteren. Dit wederzijdse accepteren zorgt ervoor dat beide partijen toegang hebben tot elkaars gedeelde voorraden en bestellingen.
  5. Samen voorraden bekijken en beheren:
    Na het wederzijds accepteren van de uitnodigingen kunnen beide partijen nu alle gedeelde voorraden inzien. Deze voorraad is zowel online als op mobiele apparaten beschikbaar.

6. Samen bestellen:
    Wanneer een van de partijen een bestelling plaatst, worden de bestelregels toegevoegd aan het besteloverzicht op order.bartrack.com. Een van de bestellers kan vervolgens de order definitief versturen naar de gekozen groothandels.

Let op: De besteller die uiteindelijk de bestelling doorvoert, moet goed opletten op wat is besteld om dubbele bestellingen te voorkomen. Zorg ervoor dat je de bestelling zorgvuldig controleert voordat je deze definitief verstuurt.

Materialen toevoegen aan de materialenlijst

Met de integratie kun je ook beiden eenvoudig materialen toevoegen aan de materialenlijst in Exact. Voor meer informatie, raadpleeg dit supportartikel.

Samenvatting

Samen bestellen en voorraad beheren met BarTrack en Exact voor Bouw maakt je bestelproces efficiënter en je voorraadbeheer nauwkeuriger. Volg de bovenstaande stappen om optimaal gebruik te maken van deze integratie en ervaar het gemak van gedeeld voorraadbeheer. Neem contact op met ons supportteam als je hulp nodig hebt.