1. Helpcentrum
  2. Ik ben groothandel

NIEUW ! BarTrack Demo. Hoe werkt de demo modus

Vul het email adres van de klant in en laat de klant beleven hoe eenvoudig het is om te bestellen met BarTrack

Product: BarTrack app (Nieuwe BarTrack Mobile App) momenteel alleen beschikbaar voor iPhone.

Voor wie: Medewerker groothandel, Alle bestellers

Hoe werkt het?

1. Ga naar mijn gegevens in de app. Klik op de de drie streepjes linksboven.
  2. Klik op 'demo modus'.
  3. Vervolgens wordt u gevraagd om een e-mailadres in te vullen. Dit e-mailadres moet van de klant zijn aan wie een demo gegeven moet worden.
  4. Nadat je het e-mailadres heeft ingevuld, kan je de app gebruiken om artikelen te scannen en deze vervolgens te versturen zoals je normaal zou doen. Het enige verschil is dat de bestel bevestiging nu naar opgegeven e-mail adres wordt verstuurd en niet naar het e-mail adres van de besteller.