Hoe print ik uitneemstickers die ik kan scannen met de Exact App?

Maak je voorraadbeheer nog efficiënter met BarTrack en Exact voor Bouw! Leer hoe je eenvoudig bestelstickers kunt printen met de juiste instellingen.

Product: BarTrack for Web & BarTrack for Desktop

Voor wie: Alle BarTrack bestellers

Met BarTrack kun je eenvoudig bestelstickers printen voor je voorraadlocaties, die compatibel zijn met Exact voor Bouw. Hier is hoe je dat doet.

Stappen om bestelstickers te printen

1. Navigeer naar 'Mijn Voorraad':
    Open BarTrack for Web of BarTrack for Desktop en log in met je account. Klik bovenin je scherm op 'Mijn Voorraad'.

2. Selecteer de voorraadlocatie:
    Kies de locatie waarvoor je stickers wilt printen door erop te klikken.

3. Bestelstickers printen:
    Klik op 'Bestelsticker(s) printen' rechtsboven in je scherm.

4. Selecteer de artikelen:
    Vink de artikelen aan waarvoor je stickers wilt printen. Je kunt ook alle artikelen aanvinken door het hokje links naast 'Product naam' aan te vinken.

5. Volgende stappen:
    Klik op de roze knop 'Volgende'.

6. Kies je labelprinter:
    Selecteer de gewenste labelprinter. Voor meer informatie over welke printers je kunt gebruiken, raadpleeg dit supportartikel.

7. Genereer PDF en download:
    Klik op 'Genereer PDF' en daarna op 'Download'. Print vervolgens de stickers uit of stickervellen.

Let op: Bij het printen van stickers voor Exact voor Bouw gebruikers is het belangrijk om te weten dat het Exact artikelnummer op de sticker wordt weergegeven. Dit is essentieel omdat de stickers moeten worden gescand met de Exact App. Zorg er daarom voor dat elk artikel waarvoor een sticker wordt geprint, een 13-cijferig Exact artikelnummer heeft.

Samenvatting

Met BarTrack kun je eenvoudig bestelstickers printen voor je voorraadlocaties, inclusief specifieke instellingen voor Exact voor Bouw gebruikers. Volg de bovenstaande stappen om je voorraadbeheer te optimaliseren en efficiënter te maken.