Exact voor bouw koppelen aan BarTrack

Voor het koppelen van exact moet de API key van Exact worden ingevuld in BarTrack bij integraties.

Product: BarTrack.com, BarTrack for desktop

Voor wie: BarTrack bestellers met Pro - Order + Voorraad licentie

Stappen om Exact aan BarTrack te koppelen

1. Vraag de API-sleutel aan: Log in op Exact en ga naar het ontwikkelaarsportaal om een API-sleutel te genereren. Kopieer de API-sleutel.
  2. Log in op BarTrack: Open BarTrack en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Ga naar het instellingenmenu: Klik op het tandwielicoon om naar de instellingen te gaan.
  4. Selecteer 'Integraties': Kies de optie 'Integraties' in het instellingenmenu.
  5. Kies voor Exact: Klik op de Exact-optie.
  6. Voer de API-sleutel in BarTrack in: Plak de gekopieerde API-sleutel in het daarvoor bestemde veld in BarTrack. Vul bij het veld applicatie de term 'bartrack' in kleine letters in.
  7. Sla de koppeling op: Druk op de knop opslaan om je koppeling te voltooien

Het koppelen van je Exact-account aan BarTrack is eenvoudig en helpt je gegevens te synchroniseren voor efficiënter voorraadbeheer en boekhouding. Log in, vraag je API-sleutel aan, en volg de stappen om je accounts te koppelen. Veel succes en geniet van het gemak dat BarTrack je biedt!