1. Support
  2. BarTrack Handscanner

Hoe bestel ik met de BarTrack handscanner?

Bestel gemakkelijk met de handscanner door de barcodes te scannen en vervolgens de handscanner te koppelen aan de computer om te verwerken.

Product: BarTrack for desktop, BarTrack Handscanner

Voor wie: Alle bestellers, Groothandel medewerker

Hoe werkt de Handscanner?
Zie afbeelding

1. Opladen
    Om de scanner op te laden sluit u deze aan met het meegeleverde kabeltje op een USB-lader of uw computer.
  2. Scanner aanzetten
    Om de scanner aan te zetten, houdt u het kleine knopje (1) ingedrukt, totdat er een pieptoon hoorbaar is. Er knippert nu een blauw lampje (3) op de scanner. Wanneer de scanner niet gekoppeld is met een apparaat wordt deze binnen enkele minuten automatisch uitgeschakeld.
  3. Scannen
    Scan de barcode door knop (2) ingedrukt te houden.
  4. heb je een fout gemaakt en wil je alle barcodes verwijderen?
    Houd knop (2) minimaal 6 seconden ingedrukt om alle artikelen van de handscanner te verwijderen.

Handscanner

Hoe werkt het uitlezen?
Om de handscanner te kunnen uitlezen, moet je eerst de BarTrack voor desktop installeren.

Download BarTrack for desktop in de App store of in de play store. klik hier

1. Log in op BarTrack voor desktop
  2. Nadat je artikelen hebt gescand, sluit je de handscanner aan op je pc
  3. Klik op ‘handscanner uitlezen’ rechtsboven in het scherm
  4. De scanner piept ter bevestiging en alle gescande artikelen worden ingelezen
  5. Controleer de bestelling en, afhankelijk van de ingestelde bestelmethode, verstuur de order definitief.