Gedetailleerde productinformatie na het zoeken van je product

Met BarTrack krijg je toegang tot een uitgebreide productdatabase en gedetailleerde informatie om de beste aankoopbeslissingen te maken. Klik op het oogje voor informatie over leveranciers, prijzen, voorraad en meer!

Product: BarTrack for Web & BarTrack for Desktop

Voor wie: BarTrack Profesisonal bestellers

Nadat je het gewenste product hebt gevonden in BarTrack, zie je dat het product door verschillende groothandels wordt geleverd. BarTrack biedt een gedetailleerd overzicht van deze groothandels en uitgebreide productinformatie, waardoor je de beste keuze kunt maken.

Hoe bekijk je gedetailleerde productinformatie?

1. Klik op het oogje:
    Nadat je het gewenste product hebt gevonden, klik je op het oogje aan de rechterkant van de pagina. Dit opent een menu met gedetailleerde productinformatie.

2. Bekijk de verschillende groothandels:
    In het menu zie je een overzicht van alle verschillende groothandels waar het product besteld kan worden. Dit helpt je om snel te zien bij welke groothandels het product beschikbaar is.

Uitgebreide productinformatie:
Naast het overzicht van groothandels, zie je ook gedetailleerde productinformatie, zoals:

• Artikelnummer van de fabrikant: Uniek nummer dat door de fabrikant aan het product is gegeven.
  • Artikelnummer van de leverancier: Uniek nummer dat door de groothandel aan het product is gegeven.
  • Omschrijving: Gedetailleerde beschrijving van het product.
  • Verpakkingseenheid: Hoe het product is verpakt (bijv. per stuk, per doos).
  • Bruto prijs: Adviesprijs van de groothandel.
  • Netto prijs: Afgesproken prijs, deze is pas zichtbaar na het importeren van een .icc-bestand op de website van 2BA.
  • Bestelhoeveelheid: Hoeveelheid die je moet bestellen.
  • Levertijd: Tijd die de groothandel nodig heeft om het product te leveren.
  • Huidige voorraad: Hoeveelheid van het product die de groothandel momenteel op voorraad heeft. De huidige voorraad is alleen zichtbaar na het importeren van een .icc-bestand op de website van 2BA.

Mijn afgesproken prijzen tonen in BarTrack

De bruto prijs is de door de groothandel aanbevolen verkoopprijs, voordat eventuele kortingen of prijsafspraken worden toegepast. Het is de prijs die de groothandel suggereert aan klanten, maar deze kan variëren afhankelijk van onderhandelingen en speciale prijsafspraken. Klanten kunnen namelijk met hun groothandels specifieke afspraken maken, waardoor de uiteindelijke prijzen kunnen afwijken van de bruto prijzen. Deze afgesproken prijzen worden weergegeven als netto prijs zodra de klant een .icc-bestand in 2BA heeft geïmporteerd waarin deze afspraken staan. Dit bestand zorgt er ook voor dat BarTrack de huidige voorraad van dat specifieke product bij de groothandel kan weergeven.

Tip: Voeg vanuit het artikeloverzicht snel de gewenste artikelen toe aan een voorraadlocatie door op het blauwe oogje rechts in de artikelbalk te klikken. In deze detailpagina druk je op de plus onder "Toevoegen aan locatie" en kies je de voorraadlocatie uit waar het artikel ligt.

Samenvatting

Met BarTrack kun je na het vinden van je gewenste product gedetailleerde informatie bekijken door op het oogje te klikken. Je krijgt een overzicht van alle groothandels die het product aanbieden en uitgebreide productinformatie, inclusief artikelnummer, omschrijving, prijsinformatie en voorraadstatus. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van een 2BA-abonnement en het importeren van .icc-bestanden, krijg je inzicht in zowel de bruto als netto prijzen en de actuele voorraad. Profiteer van deze functies om de beste aankoopbeslissingen te maken en je voorraadbeheer te optimaliseren.