Wachtwoord vergeten

Een eenvoudige handleiding voor het opnieuw instellen van je wachtwoord in de BarTrack Mobile App, inclusief tips voor veilig wachtwoordbeheer.

Product: BarTrack app, BarTrack voor desktop

Voor wie: Alle bestellers

Stap-voor-Stap: Een Nieuw Wachtwoord Instellen

1. Start de 'Wachtwoord Vergeten' Procedure
Open de BarTrack Mobile App en klik op de openingspagina op "wachtwoord vergeten" om de procedure voor wachtwoordherstel te starten.

2. Voer Je E-mailadres in
Voer het e-mailadres in dat je hebt gebruikt bij het registreren van je BarTrack-account. Een e-mail met verdere instructies wordt alleen verzonden naar geregistreerde e-mailadressen.

3. Controleer Je Inbox
Controleer je e-mailinbox voor een bericht van BarTrack met een link om je wachtwoord te resetten. Ontvang je geen e-mail, controleer dan je spamfolder of neem contact op met de supportafdeling van BarTrack.

4. Volg de Link
Ontvang je de e-mail op een PC en niet op je mobiel, open dan de e-mail op je PC en volg de link en de stappen om een nieuw wachtwoord in te stellen.

5. Kies een Nieuw Wachtwoord
Kies een nieuw, sterk wachtwoord. Wij adviseren het gebruik van een wachtwoordmanager om een veilig wachtwoord te genereren en veilig op te slaan.

6. Afronden en Inloggen
Na het instellen van je nieuwe wachtwoord, kun je inloggen met je nieuwe gegevens. Bewaar je nieuwe wachtwoord goed en deel het nooit met derden.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Q: Wat als ik geen e-mail ontvang na het starten van de 'wachtwoord vergeten' procedure?**
A: Controleer eerst je spamfolder. Als je daar ook geen e-mail vindt, neem dan contact op met BarTrack support voor hulp.

Q: Is het veilig om een wachtwoordmanager te gebruiken?**
A: Ja, het gebruik van een gerenommeerde wachtwoordmanager wordt beschouwd als een veilige manier om sterke wachtwoorden te genereren en te bewaren.

Conclusie
Het vergeten van je wachtwoord is geen probleem met de BarTrack Mobile App. Volg deze eenvoudige stappen om je wachtwoord te resetten en zorg ervoor dat je een sterk en veilig nieuw wachtwoord kiest. Voor extra veiligheid raden we aan een wachtwoordmanager te gebruiken. Zo blijft je account veilig en toegankelijk.