Er wordt bij mij een nieuwe weegkast geplaatst. Hoe gaat dat in z'n werk?

Het plaatsen en installeren van een nieuwe weegkast is een eenvoudig proces dat ervoor zorgt dat je snel kunt beginnen met nauwkeurig voorraadbeheer.

Product: Weegkast integratie in BarTrack

Voor wie: Alle BarTrack bestellers

Wanneer een nieuwe weegkast wordt geplaatst, wordt deze door SensorKraft geïnstalleerd en geconfigureerd. Hier volgt het proces in stappen:

Stappen voor de installatie en configuratie van een nieuwe weegkast

1. Installatie door SensorKraft:
    De weegkast wordt door SensorKraft bij jou op locatie geplaatst en geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat alle hardware correct wordt ingesteld.

2. Aanmaken van Customer ID en Device ID:
    Na de installatie maakt SensorKraft een Customer ID en Device ID aan voor de weegkast. Deze unieke identificaties zijn essentieel voor de koppeling met BarTrack.

3. Doorgeven aan supportteam:
    SensorKraft geeft de Customer ID en Device ID door aan ons supportteam. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw weegkast correct wordt geregistreerd in het systeem.

4. Voorraadlocatie aanmaken in BarTrack:
    Ons supportteam maakt een voorraadlocatie aan voor de weegkast en koppelt deze aan jouw BarTrack account. Dit stelt je in staat om de weegkast direct te gebruiken voor voorraadbeheer.

5. Kalibratieperiode:
    De weegkast moet bij jou op locatie nog 12 uur kalibreren. Deze kalibratieperiode is cruciaal om een nauwkeurige gewichtsmeting te garanderen.

6. In gebruik nemen:
    Na de kalibratieperiode is de weegkast klaar voor gebruik. Je kunt nu beginnen met het nauwkeurig beheren van je voorraad.

Samenvatting

Het installeren van een nieuwe weegkast door SensorKraft omvat het plaatsen en configureren van de hardware, het aanmaken van een Customer ID en Device ID, en het koppelen van de weegkast aan je BarTrack account door ons supportteam. Na een kalibratieperiode van 12 uur is de weegkast klaar voor gebruik. Dit proces zorgt ervoor dat je snel en nauwkeurig je voorraad kunt beheren met de nieuwe weegkast. Heb je nog steeds vragen? Neem gerust contact op met ons supportteam. Die staan altijd paraat om je te helpen met je weegkast integratie.