Berichten naar de bestellers zien in de BarTrack HuB

De Berichtenpagina in de BarTrack HuB biedt een overzicht van alle verzonden berichten naar bestellers. Je kunt de inhoud van elk bericht bekijken en indien nodig berichten opnieuw versturen.

Product: BarTrack HuB

Voor wie: Groothandel medewerkers

Overzicht van de Berichtenpagina

Op de Berichtenpagina kun je alle verzonden berichten vinden. Door op de roze knop "Bekijk" in de inhoud kolom te klikken, kun je de exacte inhoud van het bericht zien. Dit is handig om te controleren wat er precies naar de besteller is verzonden.

Bericht opnieuw versturen

Als een bericht niet is aangekomen, volg je deze stappen:

1. Ga naar de HuB: Klik op de tab 'Berichten'.
  2. Zoek het bericht op: Gebruik de lijst of een filter om het specifieke bericht te vinden.
  3. Klik op 'opnieuw versturen': Aan het einde van de regel, opent een nieuw venster om het bericht te bewerken.
  4. Verzend het bericht: Klik op 'Verzenden' om het bericht opnieuw naar de besteller te sturen.

Als de besteller nog steeds geen bevestigende e-mail ontvangt, kan er sprake zijn van een technisch probleem. In dat geval raden wij u aan om contact op te nemen met ons support team van BarTrack. Onze experts zullen u graag verder helpen en het probleem zo snel mogelijk oplossen.

Samenvatting

De Berichtenpagina in de BarTrack HuB geeft een overzicht van alle verzonden berichten en biedt de mogelijkheid om deze berichten opnieuw te versturen indien nodig. Dit zorgt ervoor dat bestellers altijd op de hoogte zijn van belangrijke informatie.