De BarTrack Mobile App: Gemak op zak

De BarTrack Mobile App is jouw mobiele toegang tot de BarTrack VoorraadManager en maakt slim bestellen mogelijk. De app werkt naadloos samen met BarTrack for Web en biedt je volledige toegang tot het productaanbod van al jouw gekoppelde groothandels.

Product: BarTrack Mobile app

Voor wie: Alle bestellers

Functionaliteiten van BarTrack Mobile App:

• Uitgebreide productzoek functie: Zoek gemakkelijk in het uitgebreide aanbod van alle door jou gekoppelde groothandels direct vanaf je mobiele apparaat.
  • Direct bestellen: Plaats bestellingen bij al jouw gekoppelde groothandels met slechts een paar tikken.
  • Voorraadbeheer:  Bestel voorraadaanvullingen en pas je voorraadinstellingen aan waar je ook bent.
  • Projectbestellingen: Verzamel en beheer bestellingen specifiek per project om je werkorganisatie te optimaliseren.
  • Lijstjes maken: Creëer en bestel vanuit gepersonaliseerde lijstjes voor een gestroomlijnd bestelproces.
  • Ondersteuning via Whatsapp: Heb je vragen of heb je hulp nodig? Ons supportteam is eenvoudig te bereiken via Whatsapp voor al jouw vragen.

Aan de slag:

BarTrack Mobile is gratis te downloaden en beschikbaar voor alle bestellers. Je kunt eenvoudig een account aanmaken en activeren via de app, waarna je met dezelfde inloggegevens ook toegang hebt tot BarTrack for Web. Dit zorgt voor een geïntegreerde ervaring die je workflow vergemakkelijkt en je productiviteit verhoogt.

Ontdek hoe BarTrack Mobile jouw bedrijf kan transformeren:
Of je nu in de detailhandel zit of een groot magazijn beheert, BarTrack Mobile is ontworpen om je dagelijkse operaties te ondersteunen en te vereenvoudigen. Download de app vandaag nog en begin met het ervaren van de voordelen van mobiel en flexibel voorraadbeheer en bestellingen.