Wachtwoord vergeten?

Bij BarTrack kun je je wachtwoord eenvoudig herstellen door je e-mailadres in te voeren, de instructies te volgen en een nieuw wachtwoord te kiezen.

Product: BarTrack app, BarTrack.com

Voor wie: Alle bestellers

Herstellen van uw Wachtwoord bij BarTrack

Het overkomt ons allemaal wel eens: het vergeten van ons wachtwoord. Maar geen zorgen, bij BarTrack helpen we u snel weer op weg met deze eenvoudige stappen:

1. Klik op "Wachtwoord vergeten": Onder het inlogscherm vindt u de link. Klik erop om te beginnen.

2. Voer uw E-mailadres in: Geef de gegevens op die aan uw account zijn gekoppeld.

3. Controleer uw Inbox: We sturen een e-mail naar het adres dat u hebt opgegeven met instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.

4. Volg de Instructies in de E-mail: Klik op de link of volg de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

5. Kies een Nieuw Wachtwoord: Kies een sterk, nieuw wachtwoord en voer het in.

6. Log In Met Uw Nieuwe Wachtwoord: U heeft nu weer toegang tot uw BarTrack-account!