Mijn organisatie contactgegevens toevoegen en wijzigen

Je kan je bedrijfsgegevens eenvoudig aanpassen in de BarTrack HuB.

Product: BarTrack HuB

Voor wie: Groothandel medewerker

Om de gegevens van je organisatie toe te voegen of te wijzigen, volg je deze stappen:

1. Open de HuB en klik op het tabblad 'Instellingen' (het icoontje met het tandwieltje).
  2. Kies vervolgens 'Leveranciers' in het dropdownmenu.
  3. Zoek naar het oogje aan de rechterkant van het scherm en klik erop. Hiermee krijg je toegang tot de bewerkingspagina. Vergeet niet op 'bewerken' te klikken.
  4. Nu kun je alle gegevens aanpassen zoals je wilt. Voel je vrij om nieuwe informatie toe te voegen of bestaande informatie te wijzigen.

Let Op: Nadat je een besteller account hebt aangemaakt, is het niet langer mogelijk om deze namens de klant te wijzigen. Alleen de klant zelf kan dit doen.