Hoe pas ik mijn instellingen aan?

Als groothandel pas je je instellingen aan in de BarTrack HuB. Ga naar hub.bartrack.com en log in.

Product: BarTrack app

Voor wie: Groothandel medewerker

Instellingen pas je aan in de BarTrack HuB

IMG_7FABDF752F17-1.jpegDe instellingen pas je aan in de BarTrack Hub. Om toegang te krijgen tot de instellingen, open je de BarTrack App en ga je naar het menusymbool linksboven (drie streepjes boven elkaar). Hier vind je een lijst met opties, waaronder 'Instellingen'. Door hierop te klikken, opent er een nieuw menu waar je verschillende instellingen kunt aanpassen naar jouw voorkeur. Je kunt bijvoorbeeld de taalinstellingen wijzigen, notificaties in- of uitschakelen en andere persoonlijke voorkeuren instellen. Zorg ervoor dat je alle gewenste aanpassingen hebt gemaakt voordat je verdergaat met het gebruik van de app. Op deze manier kun je de BarTrack App volledig personaliseren en optimaal benutten voor jouw specifieke behoeften.