Voorraden Beheren in de BarTrack Mobile App

Ontdek hoe je eenvoudig je voorraden beheert binnen de BarTrack Mobile App, inclusief het toevoegen van voorraadlocaties en artikelen aan je voorraad.

Product: BarTrack App

Voor wie: BarTrack bestellers met Pro - Order + Voorraad licentie

Je Voorraden Beheren met BarTrack: Een Compleet Overzicht

Toegang tot BarTrack VoorraadManager
BarTrack biedt een naadloze integratie tussen de mobiele app, BarTrack Web (te vinden op www.bartrack.com), en BarTrack voor desktop. Log in op de VoorraadManager met dezelfde inloggegevens als de app, of scan de QR-code op de inlogpagina van BarTrack Web of desktop voor snelle toegang.

Voorraadlocaties Toevoegen en Beheren
Binnen de BarTrack Mobile App kun je nieuwe voorraadlocaties toevoegen door in het overzicht van voorraadlocaties op 'nieuw' te klikken. Geef de nieuwe locatie een naam; deze wordt automatisch gesynchroniseerd met BarTrack Web en voor desktop.

Artikelen Toevoegen aan Voorraadlocaties
Zoek naar artikelen binnen de app en voeg deze toe aan een voorraadlocatie door op de naam van het artikel te klikken. Op de artikeldetailpagina, selecteer het voorraadmanager icoon en kies de gewenste locatie. Bovenaan het scherm.

Voorraadartikel Detailpagina
Op de voorraadartikel detailpagina kun je belangrijke informatie instellen zoals standaard bestelhoeveelheid, minimale en maximale hoeveelheid op voorraad, en meer. Deze informatie helpt bij het efficiënt beheren van je voorraden.

Bestelstickers Printen
Vanuit BarTrack Web of BarTrack for desktop kun je bestelstickers printen voor alle artikelen die je op voorraad hebt. Deze stickers, aangebracht op de voorraadlocatie, kunnen eenvoudig worden gescand met de BarTrack app voor snelle bestellingen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Q: Hoe synchroniseer ik mijn voorraadinformatie tussen apparaten?**
A: Alle wijzigingen in de BarTrack Mobile App worden automatisch gesynchroniseerd met BarTrack Web en voor BarTrack for desktop.

Q: Kan ik voorraadniveaus aanpassen vanuit de app?**
A: Ja, je kunt voorraadniveaus direct aanpassen in de app door de details van een artikel te wijzigen op de voorraadartikel detailpagina.

Conclusie
Het beheren van je voorraden met de BarTrack Mobile App stroomlijnt je inventarisproces, met eenvoudige toevoeging van voorraadlocaties en artikelen. Door de integratie met BarTrack Web en BarTrack for desktop, blijft je voorraadinformatie up-to-date en toegankelijk vanaf elk apparaat, waardoor je efficiëntie en productiviteit verhoogt.