Scannen met de Exact App bij uitnemen voorraad

Maak het uitnemen van voorraad eenvoudig en efficiënt met de Exact voor Bouw app en BarTrack!

Product: BarTrack for Web, BarTrack for Desktop & Exact App

Voor wie: BarTrack Professional bestellers

Met de Exact voor Bouw app kun je snel en eenvoudig voorraad uitnemen door gebruik te maken van de door BarTrack gegenereerde QR-codes.

Stappen om voorraad uit te nemen

1. Open de Exact voor Bouw app:
    Start de Exact voor Bouw app op je mobiele apparaat.

2. Scan de QR code:
    Open de camera in de Exact voor Bouw app en scan de door BarTrack gegenereerde QR code op het artikel.

3. Geef het aantal op:
    Voer in hoeveel je wilt uitnemen van het artikel.

4. Voorraadupdate in BarTrack:
    Het BarTrack systeem is gesynchroniseerd met het Exact systeem, waardoor de huidige voorraad automatisch zal dalen.

Let op: Als de Exact App aangeeft het artikel niet te kunnen vinden moeten de twee systemen opnieuw gesynchroniseerd worden in de Exact App. Dit kan gedaan worden in de instellingen van de Exact App.

Samenvatting

Het scannen van QR-codes met de Exact voor Bouw app maakt het uitnemen van voorraad snel en eenvoudig. Door de synchronisatie tussen BarTrack en Exact voor Bouw wordt de voorraad automatisch bijgewerkt, wat zorgt voor een efficiënt voorraadbeheer. Neem contact op met ons supportteam als je hulp nodig hebt.