Project aanmaken in de BarTrack App

Met de BarTrack App kun je eenvoudig nieuwe projecten aanmaken om je voorraadbeheer beter te organiseren. Volg de onderstaande stappen om snel en efficiënt een nieuw project aan te maken!

Product: BarTrack App

Voor wie: Alle gebruikers van de BarTrack App

Stappen om een project aan te maken

1. Open het menu: Start de BarTrack App op je smartphone. Open het menu door linksboven op de drie streepjes (het hamburgermenu) te klikken.

2. Selecteer 'Mijn Projecten': In het menu dat opent, tik je op "Mijn Projecten". Hier zie je een overzicht van alle projecten die je eerder hebt aangemaakt.

3. Voeg een nieuw project toe: Klik op de knop "Nieuw" rechtsonder in het scherm om het proces voor het aanmaken van een nieuw project te starten.

nieuw project aanmaken

4. Geef de projectnaam op: In het scherm dat nu verschijnt, wordt je gevraagd om een naam voor je nieuwe project in te voeren. Dit is de enige informatie die je op dit moment via de app kunt opgeven. De projectnaam is essentieel en vereist voor het aanmaken van het project.

5. Sla het project op: Na het invoeren van de projectnaam, bevestig je de aanmaak van het nieuwe project door op "Opslaan" of een vergelijkbare optie te klikken. Je project is nu aangemaakt en zichtbaar in je overzicht van projecten.

6. Beheer projectdetails online: Voor meer details aan je project toe te voegen of de projectnaam later aan te passen, log je in op bartrack.com. Daar heb je toegang tot meer opties voor het beheren van je projecten, waaronder het wijzigen van de projectnaam en het toevoegen van aanvullende projectinformatie.

Het aanmaken van een nieuw project in de BarTrack App is een eenvoudig proces dat je helpt om je voorraadbeheer beter te organiseren. Volg deze stappen en je bent klaar om je nieuwe project in gebruik te nemen. Veel succes en geniet van het gemak van BarTrack!

Veelgestelde vragen:

Q: Kan ik later meer details aan mijn project toevoegen of de naam wijzigen?
A:
Ja, om meer details toe te voegen of de projectnaam later aan te passen, kun je inloggen op bartrack.com. Daar heb je toegang tot meer opties voor het beheren van je projecten.

Q: Wat gebeurt er met de bestelhistorie als ik een project verwijder?
A: De bestelhistorie blijft bewaard en zichtbaar, zelfs nadat je het project hebt verwijderd.