Locatie inrichten met eigen artikelnummers

Bedrijven gebruiken eigen artikelnummers in hun ERP-systeem. Dit vereenvoudigt het traceren van producten en voorkomt het vervangen van stickers bij product wijzigingen.

Product: BarTrack for Web, BarTrack for Desktop & BarTrack Mobile App

Voor wie: Alle BarTrack gebruikers

Waarom eigen artikelnummers?

Bedrijven maken vaak gebruik van eigen artikelnummers voor hun producten. Deze nummers worden geïntegreerd in het ERP-systeem van het bedrijf. In sommige organisaties is het essentieel dat de labels in het magazijn het eigen artikelnummer bevatten. Dit wordt om verschillende redenen gedaan. De QR-code wordt gegenereerd op basis van het eigen artikelnummer. Deze eigen nummers worden gekoppeld aan de gewenste producten van de groothandel in de voorraadmanager. Hierdoor wordt bij het scannen van de eigen code het gekoppelde product verzonden naar de groothandel waar het artikelnummer van is.

Het gebruik van eigen artikelnummers heeft ook als voordeel dat de stickers niet hoeven te worden vervangen wanneer het gekoppelde product word veranderd. Dit werkt zolang de informatie over het product op de sticker hetzelfde blijft als het vervangen product.

Hoe voeg ik eigen artikelnummers toe aan mijn voorraadmanager?

Heb je nog geen voorraad informatie toegevoegd aan BarTrack?

Klik op de link om naar het support artikel te gaan waar precies wordt uitgelegd hoe je met behulp van een bestand in een keer de voorraad informatie kan importeren.

Support: Hoe importeer ik voorraad informatie?