Ik kan een artikel niet vinden. Wat nu?

Het kan voorkomen dat je een artikel niet kunt vinden in het BarTrack artikelbestand. Geen zorgen! BarTrack biedt de mogelijkheid om die artikelen alsnog toe te voegen. Lees hier hoe dat moet.

Product: BarTrack for Web & BarTrack for Desktop

Voor wie: Alle BarTrack bestellers

Wat te doen als je een artikel niet kunt vinden

Bij sommige groothandels kan de gebruiker zelf artikelen toevoegen aan het artikelbestand. Dit is handig als je een artikel nodig hebt dat nog niet in het systeem staat. Volg deze stappen om het artikel toe te voegen:

Stappen om een artikel toe te voegen aan het artikelbestand van een groothandel

• Ga naar "Mijn groothandels":
    Open het BarTrack menu en ga naar "Mijn groothandels". Dit is de plek waar je alle groothandels kunt beheren waarmee je samenwerkt.
  • Selecteer de groothandel:
    Klik op de groothandel waaraan je het artikel wilt toevoegen. Mocht de groothandel nog niet tussen je groothandels staan, klik dan op de roze knop "Voeg Nieuwe Groothandel Toe" en zoek de groothandel waar je naar op zoek bent.
  • Voeg artikelen toe:
    Als de groothandel de optie biedt om artikelen aan hun aanbod toe te voegen, zie je rechts in de "Overzicht artikelen" balk een roze knop met "Voeg Artikelen Toe". Klik op deze knop.

Let op: Als de roze knop "Voeg Artikelen Toe" niet zichtbaar is, moet de gebruiker contact opnemen met de groothandel. Zij kunnen ervoor zorgen dat het gewenste artikel in hun artikelbestand wordt opgenomen.

• Vul de artikelinformatie in:
    In het menu dat verschijnt kun je alle benodigde artikelinformatie invullen. Zorg ervoor dat je alle relevante details invoert om het artikel correct toe te voegen aan het artikelbestand.
  • Opslaan:
    Druk op "Opslaan" om het artikel toe te voegen aan het artikelbestand van de groothandel. Let erop dat je alleen artikelen toevoegt waarvan je zeker weet dat de groothandel ze in het assortiment heeft, anders heeft het toevoegen geen nut.

Samenvatting

Het toevoegen van een artikel aan een voorraadlocatie in BarTrack is eenvoudig, zelfs als het artikel niet direct gevonden kan worden in het artikelbestand. Door de bovenstaande stappen te volgen, kunnen gebruikers artikelen toevoegen aan het artikelbestand van hun groothandel. Mocht de optie om artikelen toe te voegen niet beschikbaar zijn, dan is contact opnemen met de groothandel de beste oplossing om ervoor te zorgen dat het gewenste artikel wordt toegevoegd.