Er wordt mij niet gevraagd een project te selecteren.

Dit artikel biedt een stapsgewijze handleiding om dit probleem snel op te lossen, zodat je probleemloos bestellingen kunt plaatsen en toewijzen aan je projecten.

Voor alle BarTrack besteller licenties

Ervaar je dat je tijdens het plaatsen van een bestelling via de BarTrack mobiele app of op bartrack.com niet wordt gevraagd om een project te selecteren? Dit kan te maken hebben met het feit dat je nog geen projecten hebt aangemaakt of dat je mobiele app niet up-to-date is. In dit artikel lees je hoe je deze problemen kan oplossen

1. Controleer of je projecten hebt aangemaakt: Voordat je bestellingen kunt toewijzen aan projecten, moet je eerst één of meerdere projecten aanmaken in BarTrack. Ga naar "Mijn Projecten" in de app of op de website om te controleren of je al projecten hebt aangemaakt. Zo niet, volg dan de instructies om een nieuw project te starten.
  2. Update je BarTrack mobiele App: Als het probleem zich specifiek voordoet op je smartphone, is het mogelijk dat je niet de meest recente versie van de BarTrack app gebruikt. Het updaten van de app kan dit probleem oplossen.

Voor iPhone:
    - Open de App Store op je iPhone.
    - Ga naar "Updates" of zoek naar "BarTrack Mobile" om te zien of er een update beschikbaar is.
    - Als er een update is, tik dan op "Updaten" naast de BarTrack app om de nieuwste versie te installeren.

Voor Android:
    - Open de Google Play Store op je Android-apparaat.
    - Tik op het menu icoon en kies "Mijn apps en games".
    - Zoek naar "BarTrack Mobile" onder "Updates" en tik op "Updaten" als er een nieuwe versie beschikbaar is.

3. Raadpleeg de lijst met niet geïnstalleerde updates: Als je niet zeker weet of je de nieuwste versie van de app hebt, controleer dan de lijst met apps in je App Store of Google Play Store die wachten op updates. Zorg ervoor dat BarTrack Mobile geüpdatet wordt naar de laatste versie.

Tip: Regelmatige Updates: Het regelmatig controleren op updates voor je BarTrack Mobile app zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot de nieuwste functies en bugfixes. Dit helpt bij het optimaliseren van je gebruikservaring en zorgt ervoor dat je app altijd soepel draait.

Samenvatting

Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je BarTrack app up-to-date is en dat je probleemloos projecten kunt aanmaken en beheren. Dit maakt het bestelproces efficiënter en helpt je bij het nauwkeurig toewijzen van bestellingen aan de juiste projecten.

Veelgestelde Vragen:

Q: Hoe weet ik of mijn app up-to-date is?
A: In zowel de App Store als Google Play Store kun je de versiegeschiedenis van de app bekijken. Vergelijk dit met de versie geïnstalleerd op je apparaat om te bepalen of je de laatste versie hebt.

Q: Wat moet ik doen als ik problemen ondervind bij het updaten?
A: Als je problemen ondervindt bij het updaten van de app, zorg dan dat je een stabiele internetverbinding hebt en probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, herstart je apparaat en probeer je het nogmaals.