Start met slimmer bestellen met BarTrack Bestelstickers.

Ontdek hoe je snel en efficiënt je voorraad kunt beheren en bestellingen kunt plaatsen door QR codes te scannen.

Product: BarTrack Mobile App

Voor wie: Alle BarTrack gebruikers

Hoe werkt het?

Stap 1: Bestelstickers plakken

Begin met het plakken van de Bestelstickers op alle plekken waar je een artikel bewaart, zoals een vak in een stelling, in een ladekast of zelfs in je werkbus. Omschrijf op de sticker het artikel je eraan gaat koppelen (bijv. RVS bout M8, 60mm). Zo zie je in één oogopslag welk artikel je bestelt door de code te scannen. In het vakje 'Aantal'. kun je evt. aangeven hoeveel van die artikelen je iedere keer wilt bestellen.

Let op, als je de code scant is dit aantal altijd 1. Als je er meer wilt bestellen, moet het aantal zelf steeds aanpassen. Het instellen van een afwijkend aantal te bestellen artikelen per scan kan wel als je overstapt op uitgebreider voorraadbeheer en de inzet van 'Voorraadstickers'. Voor meer informatie over voorraadbeheer en het printen van Voorraadstickers, lees ons support artikel hier.

Stap 2: Een artikel koppelen aan een Bestelsticker

Open de BarTrack app en zoek het artikel dat je aan de Bestelsticker wilt koppelen. Zodra je het artikel hebt gevonden, open je het en klik je links in het scherm op de naam van de groothandel. Nu opent een scherm met artikelinformatie waarin je bovenaan drie icoontjes ziet: één met een hartje om het artikel aan een 'Lijstje' toe te voegen, één met een voorraadkast om het artikel aan een 'Voorraadlocatie' toe te voegen, en één met een ketting om het artikel aan een Bestelstickers te koppelen. Klik op het ketting-icoontje, waardoor de scanner opent. Scan nu de QR code op de Bestelstickers en voilà, het artikel is gekoppeld aan de sticker en het ketting-icoontje wordt roze. Vanaf nu kan de QR-code op deze Bestelstickers gescand worden om het artikel te bestellen.

De voordelen van deze methode

Eenvoud en Efficiëntie: Met Bestelstickers biedt BarTrack de eenvoudigste en meest efficiënte manier om te starten met slim bestellen. Het koppelen van artikelen aan Bestelstickers zorgt voor een gestroomlijnd en foutloos bestelproces om voorraden aan te vullen.

Nauwkeurigheid: Zorg ervoor dat je elk artikel aan een eigen Bestelstickers koppelt, zo heb je altijd nauwkeurige voorraadregistratie en foutloze bestellingen.

Tijdbesparing: Het gebruik van Bestelstickers versnelt het proces van voorraadbeheer en het bestellen van aanvullingen aanzienlijk. Geen handmatige invoer van bestellingen meer, maar snelle en accurate aanvullingen van je voorraad.

Flexibiliteit: BarTrack maakt het mogelijk om Bestelstickers op verschillende opslaglocaties te gebruiken, of het nu gaat om schappen, dozen of busjes. Dit zorgt voor een flexibele en aanpasbare manier van werken.

Voorraadbeheer en Voorraadstickers printen

Je kunt er voor kiezen om je voorraadartikelen in je BarTrack omgeving toe te wijzen aan jouw 'Voorraadlocatie(s)', bijvoorbeeld een bus met kenteken BT-123-VB. Daardoor kun je in jouw BarTrack omgeving 'Voorraadstickers' printen van alle artikelen in die voorraadlocatie. Op die Voorraadsticker staat veel meer informatie over het artikel dan op de Bestelsticker, zoals:

• Leverancier (door jou geselecteerde groothandel)
  • Artikelnummer (van de door jou geselecteerde groothandel)
  • Minimale en maximale voorraad (door jou ingegeven)
  • Bestelaantal (door jou ingegeven)
  • Afbeelding (indien beschikbaar vanuit jouw groothandel)

Dit maakt het nog eenvoudiger om je voorraad te beheren en aanvullingen bij te bestellen. Voor meer informatie over het printen van Voorraadstickers, lees ons support artikel hier.

Samenvatting

Met BarTrack Bestelstickers kun je je voorraadbeheer en bestelproces optimaliseren. Door eenvoudig de QR codes op de stickers te koppelen aan je artikelen en die te scannen met de BarTrack app bestel je eenvoudig, snel en foutloos bij al je groothandels.