Artikelen toevoegen aan een lijstje

Met de BarTrack Mobile App kun je eenvoudig artikelen toevoegen aan je lijstjes om je voorraadbeheer nog beter te organiseren. Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan!

Product: BarTrack Mobile App

Voor wie: Alle bestellers

Stappen om een artikel toe te voegen aan een lijstje

1. Open de app: Start de BarTrack Mobile App op je smartphone.
  2. Zoek naar producten: Druk op het vergrootglas in de balk onderaan of gebruik de zoekbalk bovenaan het scherm. Raadpleeg ons supportartikel over zoekopties voor meer informatie.
  3. Typ het gewenste product: Voer in de zoekbalk in waar je naar op zoek bent en druk op enter.
  4. Selecteer het artikel: Klik op het gewenste artikel in de weergegeven lijst.
  5. Bekijk de artikelinformatie: Druk nogmaals op de regel met de groothandel en beschrijving om meer informatie te zien.
  6. Voeg toe aan een lijstje: Klik op het hartje rechtsboven.
  7. Kies een lijst: Selecteer de lijst waarin je het artikel wilt opslaan.
  8. Opslaan: Druk op de roze knop met 'Opslaan' rechtsboven.

Het toevoegen van artikelen aan je lijstjes in de BarTrack Mobile App is een fluitje van een cent! Volg deze stappen om je voorraadbeheer nog efficiënter te maken. Veel succes en geniet van het gemak van BarTrack!